Menu

Gode bud på æstetik til dine vægge

Hvis man ikke lige ejer pengene til et stort maleri af sin yndlingskunstner, så er der faktisk mange andre forskellige måder at peppe sine vægge op i hjemmet. Det behøver ikke nødvendigvis at være dyr kunst, for det kan ligeså godt være så meget andet. Her følger et par alternative smukkeseringer af dine vægge.

Plakater i alle afskygninger

Mange associerer plakater med de efterhånden klassiske billeder fra New Yorks Skyline i 1930erne eller et sort/hvidt billede af en smuk blondine, der går gennem smalle romerske gyder mens de italienske mænd smiler og pifter. Men plakater er i dag meget mere end blot disse klassiske motiver. Køb dyreplakater fra Københavns Zoos butik på Valby Bakke. Her finder du et væld af genoptryk af gamle Zoo-plakater med smukke motiver af Havens dyr gennem tiden.

 

Vægtæpper er på vej tilbage

Du tænker sikkert allerede på din farmors gamle tæpper der hang på væggene, men vægtæpper er i dag tilbage i helt andre og mere opdaterede udgaver. Der findes adskillige nye moderne kunstnere der gør sig i vægtæppe-kunst, så der er absolut ingen skam i at springe på den gamle mode. I dag fåes vægtæpper i forskellige tekstiler med forskellige farver og motiver og er altså nærmest lige så varieret i sine udtryk som malerkunsten. Du vil kunne gå målrettet efter køb af vægtæpper der matcher dine farver derhjemme eller simpelthen vælge at gå efter et vægtæppe hvis motiv du bare elsker. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *